Breng een bezoek aan Jaarmarkt Beek

Nieuws
29 april 2024

Op zondag 26 mei 2024 strijkt de Jaarmarkt weer neer in het centrum van Beek! Door de straten van Beek zijn tientallen kraampjes te vinden, op de Markt zijn er verschillende activiteiten en er is een defilé over de Prins Mauritslaan/Maastrichterlaan met geweldige oldtimers.

Op zondag 26 mei 2024 strijkt de Jaarmarkt weer neer in het centrum van Beek! Door de straten van Beek zijn tientallen kraampjes te vinden, op de Markt zijn er verschillende activiteiten en er is een defilé over de Prins Mauritslaan/Maastrichterlaan met geweldige oldtimers.

Lekker speurneuzen door centrum Beek

Het is altijd een ervaring om tijdens de Jaarmarkt langs alle kramen te lopen die de leukste producten verkopen. Van overheerlijk eten en de lekkerste snacks tot aan coole verzamelobjecten, kleding en sieraden… je kunt het er allemaal vinden. De echte shopper kan hier zijn hart ophalen.

Op de Markt zijn er diverse activiteiten voor jong en oud met onder andere dansworkshops, schminken, springkussens en een foto-speurtocht. Ook is er voldoende mogelijkheid tot een hapje en een drankje onder muzikale begeleiding van DJ’s en artiesten. Liefhebbers van de Formule 1 kunnen op een groot LED-scherm de Grand Prix van Monaco volgen of zelf plaatsnemen in een van de racesimulatoren.

Baek Voiture

Als je een fan bent van oldtimers moet je zeker langskomen, want ‘Baek Voiture’ trekt weer door de straten van Beek. Voor de 10e keer zal deze toertocht plaats gaan vinden en het is echt een ontmoetingsplaats voor veel oldtimerliefhebbers met of zonder hun voertuigen. Na een route door het Limburgse landschap, worden de deelnemende voertuigen geshowd aan het grote publiek in Beek met als afsluiting een presentatie van de oldtimers. Vanaf 12.00u zullen de wagens terugkeren in Beek en rond 15.00u zal de presentatie plaatsvinden. Meer informatie is terug te vinden via deze link.

Bestaande winkels

Uiteraard zijn ook vele winkels in het centrum van Beek geopend tijdens de Jaarmarkt. Op deze manier kun je, naast alle kramen, ook genieten van de kwalitatieve speciaalzaken en gezellige horecagelegenheden die Beek te bieden heeft. Dus loop even binnen voor de leuke acties van winkeliers en kom even lekker bij op het terras met een verfrissend drankje.

Bereikbaarheid

Omdat de Jaarmarkt gehouden wordt in het centrum en de belangstelling elk jaar weer groot is, zullen de normale parkeergelegenheden niet allemaal beschikbaar zijn. Zo zijn de parkeerplekken op de Markt en bij het Gemeenschapshuis niet bereikbaar. Het vinden van een plek voor jouw auto zal dus lastig zijn. Om bij jezelf irritatie te voorkomen en niet te veel overlast voor omwonenden te creëren, raden wij bezoekers aan om zoveel mogelijk te voet, te fiets of met het openbaar vervoer te komen.

Mocht je toch met de auto willen komen, dan zijn er nog parkeermogelijkheden buiten het centrum bij het Onze Lieve Vrouwe Plein en bij Sportcomplex De Haamen op loopafstand van het centrum.

Vanaf 11.00u zullen de activiteiten van start gaan en is iedereen van harte uitgenodigd om te genieten van een volledig gevulde dag vol gezelligheid en entertainment. Meer informatie over het precieze programma kun je terugvinden op https://marktcom-beek.nl