*Praktische informatie* voor bezoekers

Als Beek Bloeit zijn we trots op ons gezellige centrum dat altijd gastvrij is. Kom je het mooie centrum van Beek bezoeken? Gezellig! We helpen je graag op weg. Hieronder lees je over praktische zaken zoals openingstijden, bereikbaarheid en parkeren. Bij vragen kun je altijd contact opnemen.

Bereikbaarheid & parkeren

Het centrum van Beek is uitstekend bereikbaar per auto en de bushalte ligt vlak bij de Markt. Via diverse richtingen is het centrum gemakkelijk te bereiken. Ook is de fiets een goede optie.

In de hele gemeente Beek kun je kosteloos parkeren. Echter, in een specifiek deel van het centrumgebied geldt een blauwe zone-regeling. Je herkent deze zone aan het blauwe P-bord en een maximale parkeerduur van twee uur. De parkeerplaatsen binnen deze zone zijn gemarkeerd met een blauwe streep. Je hebt wel een parkeerschijf nodig om hier te parkeren.

Openingstijden, koopavond en koopzondag

De meeste winkels zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Bij sommige winkels wijken de openingstijden af. Bekijk het overzicht van alle winkels voor actuele informatie. Wil je zekerheid? Check dan altijd de website van de betreffende winkel.

Er is geen koopavond bij de winkels in het centrum van Beek. Wel hebben een aantal winkels koopzondag van 10:00 tot 17:00 uur. Check hun website voor de meest actuele informatie.

Weekmarkt

Elke woensdag is er weekmarkt in het centrum. Deze markt bestaat uit verschillende kraampjes, verspreid over het Marktplein van Beek. Je kunt hier van 09:00 uur tot 12:30 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen.

Cadeaukaart Ondernemend Beek

Heb je een cadeaukaart van Ondernemend Beek ontvangen? Leuk! Deze kun je bij alle Beekse ondernemers besteden. Plan een bezoek naar je favoriete winkel en lever hem daar in. Tot snel in het centrum!

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen

Meld je aan via Instagram en/of Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, activiteiten en evenementen.

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact op via het contactformulier.