Modeshow op de Markt in Beek op 29 september 2024!

Nieuws
04 september 2024

Op zondag 29 september is er weer de gezellige modeshow op de Markt in Beek. Hier kun je de nieuwste collecties van diverse zaken in het centrum aanschouwen. Van trendy kleding tot hippe schoenen en accessoires; modellen tonen met veel plezier de mooiste outfits aan het grote publiek. Tevens is er koopzondag, dus je kunt direct shoppen wat je gezien hebt in de modeshow!

Terugkomende traditie

De modeshow is inmiddels een terugkomend ritueel geworden, waarin winkeliers de loper uitrollen voor de nieuwste collecties. Met een hapje en drankje van lokale horeca geniet je tijdens deze koopzondag van de nieuwste trends op modegebied, geshowd door professionele modellen. De eerste show zal plaatsvinden om 12.30u, met nog twee andere shows om 14.00u en 15.30u.

Koopzondag

Wanneer je iets leuks voorbij hebt zien komen, wil je uiteraard direct langs de winkels gaan om deze outfit te shoppen. Daarom is er tegelijkertijd een koopzondag van 12.00u t/m 17.00u, zodat jij meteen jouw outfit voor deze winter bij elkaar hebt. Maak er dus vooral een lekker dagje uit van!

Modeshow Beek 2024